Opening Studio Pili!

Welkom in Pili’s gloednieuwe gezondheidsstudio! Yoga Pili verhuist naar het gezellige Boechout en wordt “Studio Pili”!

Bij Studio Pili gezondheidsstudio kan je jezelf herontdekken en herbronnen. We delen inspirerende ideeën voor een gebalanceerd leven in de vorm van workshops, lessen en individuele sessies.
In onze studio mag je komen afkicken van de drukte en je hoofd leegmaken. Je lichaam soigneren met onderbouwde beweging of je buikje vullen met een heerlijke veggie/bio-lunch! Je kan bij ons een koffietje drinken, je laten masseren, behandelen door osteopates of een goed gesprek voeren met één van onze lifecoaches… en wekelijks is er keuze uit meer dan 30 groepslessen. Nodig je vrienden, familie en kinderen uit, want er is aanbod voor iedereen, in elke leeftijdscategorie wat wils!

Kom naar onze feestelijke opening op 16 en 17 februari!